Els Castellers de Terrassa signen a Caldes de Montbui una actuació de castells de 7

Aquest diumenge, 12 de novembre, els Castellers de Terrassa s’han desplaçat a la plaça de Can Rius de Caldes de Montbui en la penúltima actuació de la seva temporada. Acompanyant als Castellers de Caldes de Montbui i als Espertxats de l’Estany, la Diada va començar amb dos pilars de quatre dels locals i els egarencs, i un pilar de quatre dels Espertxats.

Els Castellers de Terrassa, marcats per les baixes, van obrir l’actuació amb un 5 de 7, el que feia vint-i-dos de la temporada. En segona ronda van descarregar el 4 de 7 amb el pilar que va mostrar un pilar de 5 molt ferm i solvent. En tercera ronda, els egarencs van descarregar un 4 de 7. Van acabar l’actuació amb un pilar de 5.

Passada l’actuació, les tres colles van sortir en cercavila cap al local dels Escaldats per celebrar dinar en germanor. La propera i última actuació dels Castellers de Terrassa serà el 26 de novembre a Santa Coloma de Gramenet amb els seus fillols, els Castellers de Santa Coloma, i els Castellers de Castelldefels.

Resum de l’actuació:

Castellers de Caldes de Montbui: 2p4 3d7 4d6p 2d6 3p4

Castellers de Terrassa: 2pd4 5d7 4d7p 4d7 p5

Colla Castellera Espertxats de l’Estany: pd4 2d6 i5d6 5d6 4d6 p5