Castellers Terrassa 3d7 Ca N'aurell

Els Castellers de Terrassa tornen a fer tres castells de 7 a la Festa Major de Ca n’Aurell

Aquest diumenge els Castellers de Terrassa han actuat a la Festa Major de Ca n’Aurell, acompanyats de Castellers d’Esplugues i, també, dels Tirallongues de Manresa. 

A primera ronda, els de egarencs han descarregat un 4 de 7. Així, el castell , ha servit per rodar posicions i  recanvis. Seguidament han assaltat un 4 de 7 amb el pilar al mig. Després d’un primer intent desmuntat que han baixat per uns desajustos a baix quan s’estaven col·locant dossos, han descarregat el 4 de 7 amb el pilar. L’estructura s’ha desquadrat a la sortida, i els pilaners han sabut defensar. Per tancar les rondes , també han descarregat un 3 de 7 que, tot i que ha pujat estrany de mides, no ha perillat en cap moment. Així l’actuació dels del carrer Pasteur ha acabat amb un sòlid pilar de 5 i dos pilars de 4.

Per la seva banda, els Castellers d’Esplugues ha demostrat la solvència amb els castells bàsics de 7. Han descarregat el 4 de 7 de sortida, un 4 de 7 amb el pilar que s’ha obert a l’alçada de segons. Ha estat, doncs, el segon que descarregaven, i el 7è 3 de 7 de l’any. Els del Baix Llobregat han tancat l’actuació amb un  pilar de 5.

A primera ronda, els Tirallongues de Manresa ha descarregat el 3 de 7, i a segona també el 4 de 7. Per tancar els castells, doncs, han portat a plaça el segon 3 de 6 per sota de l’any, que ha pujat ferm i que ha acabat amb crits que en demanaven un pis més. El pilar de 5 de cloenda ha pujat tremoladís i al fer la sortida després de la descarregada s’ha trencat.

 [Fotos:Castellers de Terrassa]