Els Castellers de Terrassa dedicaran la 5a jornada solidària al sensellarisme el 5 de març

Els Castellers de Terrassa celebren, diumenge 5 de març a la plaça del Progrés, la cinquena edició de la seva Jornada Solidària, aquest cop organitzada conjuntament amb la Taula del Sensellarisme. La dedicaran a les persones sense sostre per sensibilitzar la població que l’accés a l’habitatge és un dret cada vegada menys garantit. L’alberg l’Andana, per exemple, ja fa mesos que està a plena capacitat.

Arrancarà a dos quarts de deu del mati amb una classe magistral de ball. Seguira amb la lectura del manifest, un castell simbòlic i l’actuació castellera, amb els Sagals d’Osona, els Castellers d’Esparreguera i els Castellers de Terrassa. A la tarda, després d’un dinar de germanor, un concert osarà punt final a la jornada solidaria, que serà en benefici d’Alba, Acau, Càritas, Creu Roja i la Fundació Busquets.

L’Ajuntament rebrà, en els propers tres anys, un major suport econòmic de la Generalitat per combatre el sensellarisme. El contracte programa preveu un milió d’euros anuals.

Les quatre primeres edicions de la jornada solidària dels Castellers s’han dedicat a les malalties minoritàries, la diversitat funcional, el càncer infantil i la salut mental.