Pilar 5 Mollet

Els Castellers descarreguen un 3 de 7 a Mollet

Els Castellers de Terrassa descarreguen un 3 de 7 a Mollet, l’únic castell de 7 d’una jornada de diumenge força assolellada. Una construcció que es va mantenir impecable des de la pinya fins al pis de quarts i que va necessitar un treball extra dels dossos. La canalla va saber resoldre bé la situació i el castell es va descarregar sense més complicacions.

El castell va anar acompanyat d’un 4 de 6 amb el pilar i d’un 4 de 6 en segona i tercera ronda respectivament. Dos castells de fàcil execució pels blauturquesa que van servir per donar rodatge a nivell de tronc, canalla i pinyes. Els Castellers van finalitzar l’actuació amb un pilar de cinc amb estrena d’un pom de dalt petit i d’un nou baix.

En la mateixa jornada, els Castellers de Mollet van descarregar el primer 6 de 6 i 2 de 6 de la temporada. També van fer un 3 de 6 amb agulla i 3 pilars de 4 per tancar l’actuació. Per la seva banda, els altres participants, els Castellers de Castelldefels van descarregar el 3 de 6, el 2 de 6, el 4 de 6. I el pilar de quatre aixecat per sota tal i com van fer els de Terrassa en l’inici de l’actuació.

Els Castellers venien d’un cap de setmana marcat per un Sant Jordi plujós. A l’hora prevista de l’actuació de dissabte i amb el peu del primer castell muntat a la plaça Vella, va tornar a caure pedra i pluja, aturant la Diada per uns moments. Després d’uns minuts de forta pluja responsables de les dues colles de la ciutat van decidir anul·lar l’actuació castellera.

Molt millor va anar l’exhibició de música i castells al Casal de la Gent Gran Anna Murià. Divendres al vespre i per commemorar els 25 anys del Casal, els Castellers van apropar el fet casteller a tothom qui s’hi va acostar. Una jornada festiva i musical que demostra la voluntat i el compromís dels del carrer Pasteur, de teixir vincles amb tots els sectors de la ciutat.

El dia de Sant Jordi els Castellers també van muntar una parada de roses amb tot el merxandatge de la colla, una parada molt concurreguda malgrat les aturades d’activitat a causa de la inestabilitat meteorològica.

3 De 7 MolletExhibició Anna MuriàPilar 5 Mollet