Bona Actuació Dels Castellers A La Diada En Homenatge A Josep Sala 4d6p Bcn

Bona actuació dels Castellers a la Diada en Homenatge a Josep Sala al Clot

Aquest diumenge els Castellers de Terrassa han realitzat  una bona actuació a Barcelona. Concretament a la diada castellera Homenatge a Josep Sala fundador dels Castellers de Barcelona. La Diada ha començat al local de la colla barcelonina al carrer Bilbao, on s’han reunit les colles i han anat amb la canalla i músics al capdavant en cercavila fins al lloc de l’actuació, la plaça del Mercat del Clot. 

Així els blau turquesa i vermells han començat l’actuació amb els pilar d’inici, els de Barcelona dos pilars de 4 i per part de Terrassa un pilar de 4.  Els blauturquesa en primera ronda han descarregat sense problemes un 4 de 6 amb el pilar. En segona ronda els Castellers han descarregar el 3 de 7.  A tercera ronda també han descarregat un 4 de 6. Per a concloure l’actuació, doncs, els blau turquesa han realitzat 2 pilars de 4 de comiat. Els Castellers de Barcelona han descarregat el 3de7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb el pilar. Han acabat l’actuació amb un pilar de 5 i a posterior dos pilars de 4.

Diumenge vinent, castells a Sagrada Família 

La setmana que bé, els Castellers de Terrassa tornaran a Barcelona on actuaran  a la Diada del Safareig organitzada pels Castellers de la Sagrada Família. Estaran acompanyats dels Margeners de Guissona, Castellers de Poble Sec, i els amfitrions els Castellers de la Sagrada Familia.

[Fotos: Castellers de Terrassa]