Els Castellers impulsen una jornada solidària amb la diversitat funcional

La colla Castellers de Terrassa organitza per aquest diumenge dia 4, una Jornada Solidària a la plaça del Progrés, en col•laboració amb cinc entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional. Les entitats Prodis, Fupar, i les associacions per al lleure de Tu Tries, El Globus i Oka, participaran de la jornada organitzant activitats, tallers i jocs infantils.

Junt amb els Castellers, per primera vegada actuaran a Terrassa la colla “Castellers de la il•lusió”, de Valls, formada per persones de diversitat funcional. A banda de recaptar fons per les entitats, un dels objectius de la jornada és fer visibles les persones amb algun tipus de disfuncionalitat.

La jornada arrencarà a les 10 del matí amb un torneig de tennis taula i una mostra d’esports adaptats. Cap al migdia hi haurà l’actuació castellera i després d’un dinar popular hi haurà la festa infantil, per acabar amb diverses actuacions musicals que s’allargaran fins al vespre. Aquesta és la segona edició d’una jornada solidària que l’any passat va servir per ajudar a les persones amb malalties minoritàries.