Els Castellers recapten 1.200 euros per la lluita contra el càncer infantil

Castells i solidaritat són dos termes que van de la mà. Els Castellers de Terrassa han celebrat aquest diumenge la III Jornada festiva i solidària. En aquesta edició, els blau turquesa han destinat els 1.200 euros recaptats a la lluita contra el càncer infantil i a la campanya “Dale Candela”, promoguda per la Policia Local.

La jornada ha estat un èxit d’assistència, es calcula que unes 450 persones han participat en algunes de les activitats: una cercavila, una classe de zumba, dinar popular, activitats per la canalla, concerts i, evidentment, l’actuació castellera a càrrec dels Castellers de Terrassa, acompanyats de les colles de Sant Adrià i Viladecans.

Des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, la Plaça Didó ha estat l’epicentre de totes aquestes activitats organitzades per la colla castellera amb la col•laboració del gimnàs Squash 4, el Restaurant Zurito, els grups de música “La última y nos vamos” i “MADS” i de l’Ajuntament de Terrassa, la Diputació i la Generalitat, entre altres.

La presidenta de la colla, Elisabeth Arpal, ha valorat la jornada de forma molt positiva.