Els Castellers reformulen els actes de la seva 41a Diada a causa de la pandèmia

Els Castellers de Terrassa celebren la 41a Diada de la Colla d’una forma diferent, amb molts actes anul·lats o transformats, a causa de la pandèmia que està patint el país. Un cop anul·lada una taula rodona per aquest dimecres que intentaran reprendre més endavant, els blauturquesa celebraran la Diada de la Colla el pròxim cap de setmana, segurament de forma virtual.

Durant tota la setmana els membres de la colla penjaran dels balcons domassos amb el color identificatiu dels Castellers. Els blauturquesa estaven preparant un acte al carrer amb les mesures de seguretat establertes, però el darrer rebrot greu de la pandèmia, ha fet desistir la colla. Tot i això durant la setmana participaran en un programa especial d’El Submarí, a la Ràdio Municipal. Aquí parlaran dels 40 anys de la colla i de la seva trajectòria històrica i recent.

Segons la presidenta dels Castellers, Elisabeth Arpal “Hem estat treballant de valent per a poder reunir la colla amb motiu de la nostra Diada, per a nosaltres és molt important poder mantenir el caliu i el vincle de les persones amb l’entitat per a poder estar el més ben preparades quan puguem tornar a fer castells. La Covid-19 però no ens ha donat treva i hem hagut de reformular els actes previstos per a poder celebrar la nostra Diada mantenint la màxima cura tant per les persones que formen part de la colla com per tota la ciutat de Terrassa.”

El passat cap de setmana passat la Colla va celebrar a les xarxes, els 25 anys del 3 de 9 amb folre carregat, esdevenint la segona ciutat del món casteller en tenir un municipi amb dues colles de 9. Tot i aquests mesos durs, els Castellers no han deixat de treballar per apropar al màxim el món casteller a la ciutat, tasca que seguiran fent, diuen, mentre es puguin alçar castells a la plaça o de forma presencial.