Els centres d’atenció primària es reorganitzen per oferir un millor servei i evitar contagis

Arran de la situació pel coronavirus, i seguint la instrucció de mesures extraordinàries determinades pel Catsalut, les dues empreses sanitàries de la ciutat redistribueixen l’activitat i els recursos humans en els seus centres d’atenció primària que gestionen.

Mútua de Terrassa té tancat, a partir d’aquest dijous, el CAP Sud, que distribueix l’activitat entre el CAP Oest i el CAP Rambla. El CAP Rambla atendrà les patologies urgents d’adults d’aquests centres i el CAP Oest les patologies de pediatria. Al nou edifici de Consultes Externes, al costat de l’estació Vallparadís-Universitat es faran els controls de Sintrom del tres caps esmentats.

Pel que fa al Consorci Sanitari de Terrassa la reorganització comença divendres. Les persones amb febre, tos, dolors musculars o dificultats respiratòries, símptomes més comuns de COVID 19, s’hauran de visitar al CAP Sant Llàtzer. Les visites de pediatria es centralitzaran al CAP Nord.

El CST recomana trucar al centre d’atenció primària per assegurar que es fa el desplaçament correcte i per conèixer els horaris, que amb la Setmana Santa es veuran alterats.