Els centres d’estètica reclamen certificats oficials de desplaçament per a la clientela de fora de la ciutat

Els tractaments que ofereixen els centres d’estètica professional són reconeguts com a servei essencial perquè més enllà de la bellesa proporcionen benestar i salut a les persones que els reben.

Per això, les darreres restriccions establertes el passat 7 de gener i que estaran en vigor com a mínim fins el dia 24, no els han suposat grans canvis. A diferència de la primera onada i durant algunes setmanes d’octubre i novembre, ara poden obrir i treballar, fins i tot els dissabtes. L’únic canvi és el confinament municipal. Per això, demanen, a través del Gremi de Professionals de la Imatge de Catalunya, que s’expedeixin certificats de desplaçament oficials perquè la clientela de fora de Terrassa que ha iniciat un tractament pugui continuar-lo sense cap problema.

Aquest sector que està format majoritàriament per petits negocis ha realitzat en els darrers mesos importants inversions per adoptar totes les mesures higièniques i de protecció necessàries i també s’han dotat d’equips de protecció individual, màscares i pantalles o purificadors de l’aire, entre altres coses.

Asseguren que són espais segurs on es realitzen activitats personalitzades i individualitzades, utilitzant materials d’un sol ús.