Els centres escolars afronten el confinament parcial amb la tranquil·litat d’estar preparats

L’escola Tecnos té un dels gairebé quaranta grups escolars de Terrassa que estan confinats. És una classe de tercer de secundària. L’origen ha estat un dels alumnes que divendres ja no va anar a escola i que va donar positiu. Ni la família ni el CAP on es va fer la PCR van informar el centre, que se’n va assabentar dimarts quan van trucar a la família de l’alumne. El Departament de Salut no va donar l’ordre de confinament de la vintena d’alumnes de la seva classe fins dimecres al matí.

Els alumnes confinats encara estan pendents que se’ls faci la prova PCR. Els alumnes ja podran tornar a classe dilluns un cop acabin els deu dies de quarentena.

Mentrestant la Tecnos ha muntat una càmera a l’aula de tercer d’ESO per a què el professorat pugui fer algunes classes i l’alumnat seguir-les des de casa.

A secundària l’Escola Tecnos ha pogut passar de dos grups de trenta alumnes a tres grups de vint. Això ha suposat reorganitzar molts dels espais del centre i sort n’han tingut de l’ampliació que van fer fa pocs anys. Ara fins i tot poden fer alguna classe als porxos de l’edifici.