Els clubs catalans de Tercera Divisió exigeixen la presència de públic als estadis

Aquest dimecres no hi haurà públic a l’Estadi Olímpic en la primera eliminatòria de la Copa del Rei que enfrontarà al Terrassa FC contra el València CF, un esdeveniment que sol ser molt beneficiós per al club d’inferior categoria per la repercussió mediàtica del partit i el taquillatge que suposa.

Més enllà d’aquest encontre, però, els clubs catalans de Tercera Divisió, entre ells el Terrassa FC i el CP San Cristóbal, han signat una carta en la qual reclamen a la Secretaria General de l’Esport que es permeti l’entrada per a les competicions oficials.

En aquesta carta s’exigeix competir amb les mateixes condicions que la resta de grups de Tercera d’altres federacions territorials, en les quals sí que hi ha presència de públic als estadis. A més, els clubs catalans consideren que són un exemple a seguir, ja que en tot moment s’han complert totes les mesures d’higiene i de seguretat per evitar la propagació de la pandèmia.

Els signants consideren que aquesta crisi sanitària també és econòmica per a la seva tresoreria i demanen la represa de les competicions no nacionals, tal i com passa en altres comunitats autònomes.