Els clubs esportius es preparen per reobrir parcialment aquest dilluns

Els clubs esportius de Terrassa ja es preparen per reobrir parcialment les seves instal·lacions aquest dilluns. Tot i que falta la confirmació oficial que la ciutat entrarà en la fase 1 de la desescalada, algunes entitats ja han comunicat als seus socis la posada en marxa, però amb restriccions.

El més matiner ha estat el CN Terrassa, que fins i tot ha penjat a les xarxes socials un vídeo explicatiu sobre les mesures a prendre i el tipus d’activitat esportiva que es podrà fer. A les instal·lacions de l’Avinguda de l’Abat Marcet, només esport individual, 1 contra 1 a les pistes de pàdel i entrenaments amb acompanyament d’un tècnic a diferents espais del club. Les piscines, de moment, es queden al marge fins entrar a una fase més avançada de la desescalada.

Al Pla del Bon Aire, es podrà practicar tennis i frontennis 1 contra 1 i, al pavelló, en podrà fer ús dos esportistes i dos tècnics, en mitja pista cada parella. Totes aquestes activitats s’hauran de reservar prèviament a través de l’aplicació o la central de reserves del club. Tampoc es podrà accedir fora de l’horari reservat i només es podrà fer una activitat al dia. Vestidors i dutxes romandran tancades.

En aquesta primera setmana, l’horari és acotat. L’Àrea Olímpica obrirà portes de 8.30 a 14.30h i de 16.00 a 22.00h. Al Pla del Bon Aire, de 16.00 a 22.00h. Dissabte i diumenge, totes dues instal·lacions estaran obertes de 8.30 a 14.30h.

El CN Terrassa no serà l’únic club esportiu que obrirà parcialment. També ho faran els clubs d’hoquei, gimnasos privats i, com a equipaments municipals, la pista d’atletisme de Can Jofresa, les pistes de tennis del Poliesportiu de La Maurina i l’Estadi Olímpic. Tots tres, però, no estaran en condicions per a la pràctica esportiva durant els primers dies, ja que primer s’han de dur a terme tasques de neteja i de desinfecció. En cas de l’Olímpic, l’objectiu és que el Terrassa iniciï la preparació per al play-off d’ascens a Segona B, previst per al 18 o 19 de juliol. Els jugadors accediran al terreny de joc directament des del pàrquing, amb entrenaments individualitzats.

Es podrà fer pràctica esportiva a la pista d’atletisme de Can Jofresa

Els jugadors del Terrassa FC ja es podran entrenar a l’Olímpic