Els clubs esportius reprenen els entrenaments exigint una major flexibilització en la desescalada

Vint-i-cinc dies després, els clubs esportius han reprès aquest dilluns els entrenaments, complint els protocols d’aforament del primer tram de la desescalada en funció si l’activitat és a l’aire lliure o a l’interior.

Tant per a l’estat físic com mental, hi havia ganes de veure a petits i joves tornar a practicar esport. Els clubs no entenen per què, respecte al primer confinament, s’han fet diferències entre esportistes professionals o que competeixen en competicions estatals i la resta de l’estructura d’un club.

Toca agafar de nou la rutina i el ritme d’entrenament. Els clubs han hagut d’adaptar la planificació esportiva setmanal a la nova situació, canviant horaris i escenaris. Però demanen a les autoritats sanitàries flexibilitzar el toc de queda nocturn, per allargar l’horari dels entrenaments, i eliminar el confinament municipal que s’aplica des de divendres perquè els esportistes de fora de la ciutat puguin continuar exercitant-se.

Millores que ajudarien a seguir gaudint de l’esport, ja que es dona la temporada esportiva per perduda, i per mantenir viu els clubs esportius.

El futbol base del Terrassa FC, en acció i amb distància de seguretat a l’Olímpic

Entrenament de l’Handbol Terrassa a la pista exterior de Can Jofresa

La JE Terrassa ha hagut de limitar al 30% els entrenaments al pavelló de Can Jofresa

El Club Gimnàstic Terrassa ha patit una reducció d’esportistes amb els confinaments