Els clubs esportius s’activen a la fase 1 amb restriccions i l’obertura parcial d’espais

L’entrada de Terrassa a la fase 1 ha permès als clubs esportius reobrir les instal·lacions aquest dilluns parcialment i amb restriccions d’aforament. Hi havia ganes després de més de dos mesos tancades des que es va decretar l’estat d’alarma, tot i que els usuaris que s’han apropat a fer esport, prèvia reserva, han hagut de seguir un protocol de mesures d’higiene i de seguretat.

A l’entrada del CN Terrassa era ben visible les indicacions. Calia desinfectar el calçat, posar-se gel hidroalcohòlic i prendre la temperatura. A partir de llavors, pràctica esportiva individual i amb limitació horària.

L’Atlètic, com la resta de clubs d’hoquei de la ciutat, també han rebut els primers socis. Només ha obert espais a l’exterior. Un camp, per a l’esport més lúdic, tot i que han estat el pàdel i el tennis els grans protagonistes amb els primers tocs de pilota tant de l’esportista federat com el d’aficionat. Tocava afinar la punteria després de moltes setmanes sense empunyar una pala o raqueta.

Si els indicadors de la pandèmia continuen evolucionant favorablement, l’objectiu dels clubs és ampliar l’oferta d’espai per a la pràctica esportiva i el retorn de les escoles de les diferents seccions a mesura que s’avancin en les fases de desescalada.

Control de temperatura a l’entrada del CN Terrassa

Els socis del CN Terrassa han de desinfectar les màquines de la sala de fitness quan s’utilitzen

El pàdel ha estat una de les disciplines que s’ha practicat a l’Atlètic Terrassa

També han tornat els entrenaments de tennis a Can Salas