Els col·lectius antifeixistes demanen que es freni el discurs de l’odi i dimissions entre els Mossos

Plataforma Antifeixista de Terrassa, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa i Alerta Solidària (amb el suport d’altres 3 col•lectius més –SEPC, Arran i JERC-) han denunciat aquest dimecres al migdia que les càrregues dels Mossos d’Esquadra del passat 6 de desembre van ser innecessàries, injustificades i desproporcionades.

Es van produir, asseguren, quan la manifestació contra l’acte de VOX ja s’havia acabat i tothom marxava. El balanç, diuen, és de 2 persones detingudes, 26 persones ferides amb part mèdic per cops de porra i projectils de precisió i 20 identificades. Els col•lectius feministes també denuncien tocaments.

I també hi ha alguns altres incidents dels que encara s’està recavant informació, diuen.
Consideren que no són fets aïllats i que el cos policial gaudeix “d’impunitat” per reprimir la població. Maria Sirvent, diputada de la Cup i una de les ferides, diu que cal canviar el model policial i en especial la manera de funcionar dels antiavalots dels Mossos.

Tots aquests col•lectius afirmen que no toleraran als carrers de Terrassa actes de partits “feixistes” que tenen un discurs d’odi, xenòfob, masclista i discriminatori i han criticat que l’Ajuntament i la Generalitat l’hagin permès.