Els comerços de pirotècnia observen que cada cop es venen més petards de llum i menys de tro

El so i, sobretot, la llum dels petards tornaran a ser protagonistes durant la nit de Sant Joan. En els últims anys, les empreses de pirotècnia han observat un canvi en les preferències dels consumidors, que compren cada cop més petards de guspires, llums i colors, enlloc dels que fan més terrabastall.

Hi ha qui detesta el soroll de les detonacions, però també hi ha qui porta tot l’any esperant aquest moment. I és que els més amants de la pólvora tenen una àmplia gamma d’articles per triar i remenar. Traques, coets, fonts de llum, les inofensives bombetes o els ensordidors trons de metxa. Són elements que també formen part de la celebració de la revetlla, tot i que caldrà utilitzar-los, això sempre, amb la màxima precaució.

Amb més de 30 anys de trajectòria, Pirotecnia JC és un establiment molt arrelat a Terrassa. Disposen de dues botigues físiques (al carrer del Dr. Cistaré i a l’avinguda d’Àngel Sallent) i pels volts de Sant Joan habiliten tres altres punts de venda repartits pels carrers de la ciutat.