Els comerços terrassencs s’adapten a la Llei d’estalvi i eficiència energètica

La majoria de comerços de Terrassa estan adaptant els seus locals a les noves mesures d’estalvi energètic decretades per l’Estat. Tot i que els establiments accepten la necessitat de les mesures, atesa la cojuntura mundial i l’escalfament global, reclamen una Llei més ajustada a cada realitat i una major flexibilització en els terminis.

Els comerciants també lamenten la falta de diàleg en l’elaboració del Decret Llei. En la mateixa línia s’han expressat les entitats que representen al sector. La instal·lació de portes automàtiques representa una major inversió i més temps per a la seva aplicació. A Terrassa la majoria de comerços opten aquests dies per mantenir les portes dels establiments obertes.

La Llei estableix que l’aire condicionat no baixi dels 27 graus a l’estiu i que la calefacció no superi els 19 graus a l’hivern. Les botigues també hauran d’apagar els llums dels aparadors a partir de les 10 de la nit. D’altra banda els comerços de Terrassa Centre han tornat aquest divendres a recuperar la promoció de Botigues al carrer. El primer dia d’aquesta temporada d’una activitat que es farà cada primer divendres de mes.

Estalvi EnergiaEstalvi Energia 2

Estalvi Energia 3Estalvi Energia 4