Foto N61 I N64 Parada

Els comitès d’empresa de SARBUS i La Vallesana rebutgen ajornar la vaga convocada pel dimarts 11 d’abril

Els comitès d’empresa de SARBUS i La Vallesana han rebutjat la proposta de la direcció de totes dues companyies per ajornar una setmana la vaga que han convocat pels pròxims dies 11 i 13 d’abril (i els successius dimarts i dijous de manera indefinida). L’objectiu era doble: d’una banda, evitar les molèsties per als usuaris en el primer dia laborable després de Setmana Santa; de l’altra, allargar el període de negociació amb els sindicats per poder aconseguir un acord.

Segons els representants dels treballadors, la demanda de l’empresa d’ajornar la vaga als dies 18 i 20 d’abril està fonamentada en què, durant la primera reunió de mediació celebrada la setmana passada, les dues parts van ser capaces d’acostar postures sobre tres dels cinc punts que reclamaven els comitès. No obstant això, la representació sindical no ha acceptat la pròrroga sol·licitada.

Davant d’aquesta situació, la direcció de SARBUS i La Vallesana vol reiterar la seva total disposició a continuar negociant i, per evitar perjudicis als usuaris, ha demanat a la Generalitat de Catalunya uns serveis mínims que no deixin sense servei de transport públic a les persones que ho utilitzen diàriament, especialment en hores punta. Se n’informarà a través dels seus canals habituals de comunicació (pàgines web i xarxes socials).