Photo 2022 03 18 09 11 39

Els comuns donen a conèixer la Reforma Laboral repartint diaris a les estacions de tren

Aquest divendres els comuns del Vallès Occidental i de la resta de Catalunya han sortit al carrer a compartir la tasca duta a terme en l’àmbit laboral, com per exemple la Reforma Laboral.

La campanya, sota el nom “Anem per feina“, se centra en una repartida del diari de mateix títol (el podeu consultar aquí) a les estacions de tren i de metro i que s’ha fet al llarg de tot el dia a totes les localitats. A Terrassa els punts de repartida han estat les estacions del Nord i de FGC – Rambla:

Catalunya en Comú considera que la Reforma Laboral ha implicat “un canvi de paradigma” en les relacions laborals després de l’herència de precarietat i temporalitat que, diuen, va deixar el PP: “pujada del salari mínim un 30%, de 900 a 1000 € i la fi dels contractes temporals que marca un pas del mercat laboral on l’estabilitat i la contractació indefinida i de qualitat, sigui la norma i no l’excepció. Un escut social que ha permès sobrepassar moltes de les amenaces de la pandèmia, a més de modernitzar i millorar el mercat de treball i les condicions de vida de les grans majories socials“.