Els Comuns organitzen dissabte una jornada per fer balanç dels darrers tres anys de feina

Aquest dissabte 2 de juny Terrassa en Comú organitza juntament amb Barcelona en Comú, Vilafranca en Comú i el Comú de Lleida la jornada “En comú som més fortes! Tres anys de candidatures municipalistes”.

Tres anys després de les eleccions, els comuns volen fer balanç de les candidatures municipalistes, que van irrompre el 2015, segons la formació, “per transformar les viles, barris i ciutats inspirades pels valors de la radicalitat democràtica, la incorporació a la política de persones que s’havien sentit al marge fins llavors, el feminisme i la defensa dels drets socials i dels béns comuns”.

En aquesta trobada amb les candidatures de Vilafranca, Terrassa, Barcelona i Lleida, explicaran què han aconseguit, què els queda per fer i com poden encarar les eleccions de 2019.

Des de Terrassa En Comú realitzaran el taller ‘Funcionament i dinàmica d’una candidatura municipalista: pràctica institucional i lluita social’. La jornada es farà a l’Escorxador (Carrer Escorxador, 19, Vilafranca del Penedès) de 9.30 a 14.00h.