Els Comuns volen perllongar els Ferrocarrils fins a Castellar

«En política no ets el que dius, ets el que aconsegueixes». Així ha començat Agnès Petit, la candidata a l’alcaldia de Terrassa En Comú Podem, la presentació de les mesures aconseguides per a la ciutat en els Pressupostos de la Generalitat per al 2023.

En Comú Podem ha pactat amb el govern en minoria d’ERC dos compromisos per a Terrassa. Primer, superar un projecte caducat com el Quart Cinturó (diuen) amb un estudi del perllongament de Ferrocarrils fins a Castellar, passant per Terrassa i Sabadell.

En matèria de Sanitat, la formació vol un nou Centre d’Atenció Primària que doni servei als barris del nord de la ciutat perquè l’actual CAP Nord està saturat i té llistes d’espera de més de 30 dies.

El compromís entre En Comú Podem i ERC és fer un pla funcional per a un nou centre sanitari que s’encaixarà en el solar que cedeixi l’Ajuntament de Terrassa. També s’ha decidit fer un altre pla funcional per al futur CUAP (Centre d’Urgències d’Atenció Primària).

Petit afirma que el seu partit vol un país de trens, millores en la qualitat de vida de la gent i que aquesta crisi no l’acabin pagant els de sempre. Per això, el primer punt de l’acord entre les dues formacions és un pla de rescat de la sanitat pública destinant un 20% dels recursos a l’atenció primària

 

 

Agnès Petit 3 Agnès Petit 2 Agnès Petit 1