Els consultoris d’Ullastrell, Viladecavalls, La Floresta i Les Planes tornen a l’activitat parcialment

L’actual situació clínica i epidemiològica, derivada de la pandèmia, ha suposat que les entitats i els professionals sanitaris hagin adaptat i reorientat l’atenció als ciutadans. Entre les diverses mesures que es van prendre al març, figura el tancament dels Consultoris locals amb la voluntat de concentrar l’activitat assistencial al centre de referència.

Gairebé 8 mesos després i amb l’objectiu de prestar la millor assistència als ciutadans -amb totes les mesures epidemiològiques de seguretat adients- i atenent als problemes d’accessibilitat de les persones amb dificultats en termes de desplaçaments, els consultoris locals d’Ullastrell, Viladecavalls, La Floresta i Les Planes es reobriran de forma parcial la propera setmana.

En el cas d’Ullastrell, Viladecavalls i La Floresta, l’obertura serà parcial, de dos dies la setmana (en un torn de matí i un de tarda) i el personal que atendrà les demandes serà Infermeria i admissions. En el cas de Les Planes, l’obertura serà parcial, d’un dia a la setmana (en un torn de matí) i el personal serà d’Infermeria.

Concretament, l’horari dels consultoris d’Ullastrell, Viladecavalls i La Floresta serà: dilluns de 8 a 14h i dijous de 15 a 20h. El de Les Planes obrirà els dijous de 10 a 14h.