Els Corporate Games de Terrassa comptaran amb gairebé 2.000 participants

Del 13 al 15 de setembre tindrà lloc a Terrassa la primera edició dels Corporate Games a Catalunya, una competició esportiva dirigida a empreses i treballadors. Es tracta de l’esdeveniment esportiu més important que es celebri a la ciutat en els darrers anys, atès que acollirà gairebé 2.000 participants vinguts d’arreu de Catalunya i Espanya. Aquesta xifra ha superat les expectatives de la mateixa organització.

Els Corporate Games s’han celebrat a ciutats com Londres, Dublín i Sídney, i van néixer com una manera de promoure l’esport a l’entorn laboral i millorar el clima entre els treballadors.

Les disciplines amb més incrits són el running, el pàdel i el futbol 7. L’empresa que aportarà més participants serà l’Ajuntament de Terrassa, amb 270.

A banda de la pròpia competició, que tindrà lloc a les instal•lacions esportives de la ciutat, el divendres hi haurà el Corporate Day a la CECOT i a la Cambra, en el que participaran figures com Gemma Mengual, David Meca i Ander Mirambell.
LaLiga Sports transmetrà algunes de les finals dels Corporate Games, de la mateixa manera Watchity ho difondrà per les xarxes socials.

L’Ajuntament espera que l’esdeveniment tingui un retorn econòmic a la ciutat, sobretot en els sectors de l’hostaleria i el comerç.