Els Diables de Terrassa il·luminen la ciutat amb la seva diada

Diables de Terrassa ha celebrat el seu 43è aniversari i 23 Diada, omplint el passat cap de setmana els carrers del centre de la ciutat amb diferents activitats.

La celebració començava divendres amb una cercavila on participaven diverses colles de cultura popular de Terrassa. Totes elles van anar fent parades a diferents comerços i bars del centre i amb espectacles a places i carrers.

La festivitat continuava dissabte amb dos correfocs consecutius pel centre. Més de 200 diables i diablesses de 6 colles de foc i 2 bèsties eren les encarregades d’encendre els carrers.

El mateix dissabte, prèviament als correfocs, la plaça Vella s’omplia d’activitats per a tots els públics amb tallers, exposicions, espectacles i paradetes de venda de marxandatge.

La vetllada acabava amb un sopar de germanor de totes les colles convidades com ara La Pàjara, el Kerresetcaps (de Puigcerdà), el Ball de Diables de Mollet, el Ball de Diables de Cornellà i la Diabòlica de Gràcia, acompanyant a Diables de Terrassa, i Espurnes de Castellà (Castellar del Vallès), colla infantil que acompanyava a Espurnes de Diables de Terrassa.