Els districtes aproven els seus programes de dinamització, dotats amb 60.000 €

Els Consells Municipals de Districte de Terrassa han decidit ja els seus programes de dinamització per al 2018. Amb la reunió del plenari del Consell Municipal del Districte 3, celebrada aquesta setmana, tots els districtes han aprovat les accions de dinamització que es duran a terme fins al desembre. L’Ajuntament de Terrassa destina, per segon any consecutiu, a aquests programes un total de 60.000 €, que els districtes s’encarreguen d’administrar.

Les activitats de dinamització comunitària volen millorar la convivència i la cohesió social, incidint en aspectes com la diversitat i el civisme. En aquesta línia, hi tenen cabuda aquelles propostes que impliquin més d’una entitat, que busquin la participació de la ciutadania i que afavoreixin la vida en comunitat. D’aquesta manera, es potencien les relacions entre el veïnat i es reforça el paper de les entitats del territori.

Entre les propostes que es duran a terme, destaquen les fires d’entitats al carrer, caminades pel territori, cinema a la fresca, concerts, espectacles infantils, teatre i activitats en horts urbans, entre altres. Tots sis districtes sumen una trentena d’activitats que s’aniran desenvolupant a partir d’ara i fins a final d’any.

Les activitats programades a cada districte i tota la informació del procés es pot consultar a la plataforma Participa a Terrassa (https://participa.terrassa.cat/).