Els Doctor Prats omplen el Teatre Principal amb un concert pensat per a un públic familiar

Els Doctor Prats han tocat a casa aquest cap de setmana, concretament al Teatre Principal en el marc del cicle «Terrassa Música Moderna». L’exitós grup català ha presentat un concert familiar a les 17h de la tarda per a que la canalla també pugui veure música en directe i vibrar amb les cançons més reconegudes del grup.

Amb totes les entrades venudes els Doctor Prats ja havien pensat en els més menuts en alguna altra ocasió. L’any 2020 van iniciar un projecte de nom Festribalet on es combinava teatre i música amb els infants com a protagonistes i que la pandèmia no va deixar alternativa a haver-lo de suspendre.

Després de prop de 500 concerts arreu del món i 4 discs a les esquenes la banda de Terrassa ha fet saltar, ballar i cantar a un públic especial amb cares molt conegudes.

Durant el concert hi ha hagut temps de festa però també d’emocions fortes ja que ha tocat dir adéu a Josep Jaume, guitarra elèctrica del grup durant vuit anys que aquest cap de setmana va acomiadar-se dels escenaris. La resta seguirà compartint les seves cançons, algunes d’elles convertides en himnes, durant la gira d’aquest 2023.