Els Doctor Prats opten a 4 guardons dels Premis Enderrock

Només els Catarres amb 5 nominacions passen per davant dels terrassencs Doctor Prats i d’Alfred Garcia que amb 4 nominacions, encapçalen el rànquing dels premis Enderrock, sorgida en l’última votació popular que s’ha donat a conèixer aquest dimecres a la tarda. En l’anterior ronda de votacions, els de Terrassa estaven empatats amb 6 nominacions amb els Catarres.

Ha estat ara en aquesta darrera tanda de suports que els Doctor Prats s’han alçat amb 4 nominacions. El grup opta a guanyar en les categories de millor artista en directe, al millor disc de pop-rock per “Venim de lluny” i també a la millor cançó de pop-rock per “Caminem lluny”. Els terrassencs també tenen opcions per al premi Enderrock al millor videoclip per “Caminem lluny”.

La segona volta de votació popular ha rebut 17.398 vots d’usuaris únics, un 53 per cent més que l’any passat, i uns 4.000 vots més que la ronda anterior. Avui s’ha obert la tercera i última tanda que proclamarà els guanyadors que se sabran durant la gala d’entrega de Premis Enderrock, el 28 de febrer a l’Auditori de Girona.

Altres reconeixements seran per a La Trinca amb l’Enderrock d’Honor amb motiu dels 50 anys de la seva creació i el Premi a la Trajectòria per a Joan Manuel Serrat. També hi haurà un reconeixement per a les fotògrafes Colita i Pilar Aymerich i al productor i arranjador musical Mark Dasousa. El nou guardó dels Premis Enderrock de la Crítica serà per “Ballant damunt la lluna” de The Penguins Reggae per Xics, al millor disc de música familiar.