Els doctors Carles Gener i Araceli Griñó, entre els guardonats a l’excel·lència professional 2023

53 metges i metgesses i quatre equips assistencials han rebut els Premis a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

Entre ells, figuren el doctor Carles Gener Turón, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària de l’equip PADES de Sant Cugat de MútuaTerrassa en la categoria de Medicina d’Atenció Primària i la doctora Araceli Griñó, cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària del Consorci Sanitari de Terrassa, metgessa del CAP Terrassa Est i presidenta de la Xarxa de Comissions de Docència de Catalunya, ha estat guardonada en la categoria d’Educació Mèdica.

Aquests guardons es concedeixen des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són un reconeixement a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i professionalitat. Al llarg de tots aquests anys, s’han premiat prop de 900 professionals i 45 equips.

El CoMB premia professionals en sis àmbits diferents: medicina d’atenció hospitalària, medicina d’atenció primària, medicina d’altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

Araceli Griñó Cst Premi A L'excel·lència Professional

 

Premis Excel·lència Professional 2Dr. Gener (1)