Els dos equips del CN Terrassa començaran la lliga a casa contra el CE Mediterrani i el CN Sant Andreu

Aquest dijous s’ha fet a les instal•lacions del CN Montjuïc de Barcelona el sorteig de les lligues nacionals de waterpolo de la temporada 2018-2019. La competició masculina arrencarà el primer cap de setmana d’octubre, els dies 6 i 7, amb la novetat del Concepción de Madrid que, després del seu ascens, ocuparà la vacant que deixa el Molins de Rei, que torna a la Primera Divisió.

El CN Terrassa tindrà un inici molt més assequible que altres temporades. Debutarà a casa contra el CE Mediterrani, equip on ha acabat fitxant l’egarenc Jordi Pérez, mentre que a la segona jornada visitarà el CN Catalunya. L’equip de Dídac Cobacho, però, tindrà un final de fase regular molt més exigent rebent el CN Sabadell, visitant el CN Barcelona per afrontar la darrera jornada contra el vigent campió, l’Atlètic-Barceloneta, amb la tornada a l’Àrea Olímpica.

La categoria femenina s’iniciarà una setmana més tard, el 13 i 14 d’octubre, amb el retorn del Concepción a la Divisió d’Honor en detriment del Dos Hermanas. A diferència de l’equip masculí, el conjunt que dirigirà un any més Xavi Pérez tindrà un inici força complicat. Començarà a l’Àrea Olímpica contra el subcampió de lliga, el CN Sant Andreu, per visitar després un altre dels rivals més potents, el CN Mataró. El derbi vallesà amb el CN Sabadell arribarà a la quarta jornada, primer a Can Llong.

Les egarenques acabaran la competició regular enfrontant-se als dos equips de Madrid, visitant el Moscardó i rebent el Concepción en les dues últimes jornades de lliga.