Jordi Ruiz Car Madrid

Els egarencs Jordi Ruiz i Raúl Elía preparen l’Europeu de bàsquet en cadira de rodes

Madrid organitzarà del 4 al 12 de desembre l’Europeu de bàsquet masculí en cadira de rodes. En la selecció espanyola  hi figuren dos egarencs, el jugador Jordi Ruiz i el delegat i cap d’equip del combinat estatal, Raúl Elía.

Jordi Ruiz, que aquesta temporada ha canviat de club (milita al Thuringia Bulls d’Alemanya), és un fix de la selecció i ha entrat en la llista de dotze convocats del nou seleccionador, Abraham Carrión. Raúl Elía ja fa moltes temporades que forma part de l’staff tècnic. De fet hi ha poques novetats respecte al grup que va disputar el Jocs Paralímpics de Tòquio,

Espanya, enquadrada al grup “A”, tindrà com a rivals Lituània, Suïssa, França, Polònia i Alemanya. El “B” l’integren Gran Bretanya, Àustria, Israel, Països Baixos, Itàlia i Turquia. Els partits es jugaran en els pavellons del CDM Francisco Fernández Ochoa i en el CDM Marqués de Samaranch.

Aquesta setmana el combinat estatal està fent una concentració al CAR de Madrid i dijous disputarà un amistós amb Gran Bretanya, vigent campiona d’Europa i del Món, a Albacete.

Jordi Ruiz Car Madrid

L’egarenc Jordi Ruiz, a la dreta, està concentrat al CAR de Madrid (Font imatge: FEDEDDF)