Els egarencs Sergi Enrique i Albert Pérez s’incorporen també a la disciplina del Júnior FC

El Júnior FC es perfila com un dels clars candidats al títol de Lliga a la Divisió d’Honor masculina d’hoquei. I és que el club de Sant Cugat es reforça amb l’internacional egarenc Sergi Enrique, que torna a la lliga espanyola després de quatre temporades al Royal Daring de Bèlgica.

Sens dubte, l’arribada de Roger Pallarols al Júnior ha estat clau en la incorporació de l’exjugador de l’Atlètic. Amb Enrique arriba també el porter Albert Pérez, internacional sub-21, procedent de l’Egara. L’accent terrassenc amb l’equip de Sant Cugat el completa, Oriol Malgosa, una de les baixes de l’Atlètic aquesta temporada.

La Lliga arrenca el 24 de setembre

La Divisió d’Honor masculina i femenina d’hoquei herba arrencarà el 24 de setembre, segons ha fet oficial la Federació Espanyola. La primera jornada depara un interessant Club de Campo-Club Egara, Atlètic-RS Tenis i CD Terrassa-Júnior. El primer clàssic serà a la jornada 8 a Can Salas. La competició regular clourà el 13 de maig amb aquests partits: RS Tenis-Egara, CD Terrassa- SPV Complutense i Atlètic-FC Barcelona.

En categoria femenina, només debutarà a casa en la primera jornada el Club Egara, que rep la UD Taburiente. El CD Terrassa visita el RC Polo i l’Atlètic ho farà al camp del Júnior. El primer derbi arribarà a la quarta jornada entre el CD Terrassa i l’Egara. A la darrera jornada hi hauran aquests partits: UD Taburiente-Club Egara, Real Sociedad-CD Terrassa i Club Egara-Club de Campo.