Els eixos comercials i el Gremi d’Hostaleria promouen la seva dinamització per Nadal

Ja fa tres setmanes que la ciutat s’omple de Nadal i que els trenets circulen per tots els districtes. L’ambientació és sobretot visible al Centre però a mesura que s’acosta el Nadal els eixos comercials també van fent propostes per dinamitzar els seus barris.

Del 21 al 30 el Festival ‘Al Centre és Nadal’ proposa una vintena llarga d’activitats de màgia, cultura i entreteniment. Algunes seran itinerants i altres es faran als jardins de la Casa Alegre, la plaça Salvador Espriu, la de la Torre del palau i el Passeig. També l’habitual cerca de caganers pels aparadors i un calendari d’advent a Instagram amb sortejos de regals.

A banda de la 4a ruta gastronòmica de vermuts, que acaba diumenge, el Gremi d’Hostaleria proposa una fira de nadal sostenible a la plaça Nova del 21 de desembre al 4 de gener.

Per primer cop, i per tirar endavant aquestes dues activitats l’Ajuntament ha signat convenis, el Gremi d’Hosteleria, i Terrassa Centre.

A Ca n’Aurell s’organitza un concert d’òpera, una instal·lació fotogràfica de David Millan i activitats més habituals com un concurs de cerca de tions, parades comercials i solidaries i tallers.

Els comerciants de Sant Pere Nord proposen, per la setmana que ve a la plaça Primer de Maig, una cantada de nadales, un mercat, una festa infantil i una cercavila amb els diables del barri.

Aquest Nadal serà el primer de la nova Associació de Comerciants de Can Boada-Ponent, que s’estrena amb un tió gegant aquest divendres.

Als mercats municipals, el de Sant Pere organitza una cantada de Nadales i una cagada de tió i sorteja regals i vals de compra. El de la Independència tallers infantils els tres propers dissabtes.