20220922 Gremi Construccio

Els empresaris del Gremi de la Construcció comparteixen en una festa la transformació del sector

El Gremi de la Construcció del Vallès aplega un centenar de representants del sector per primera vegada després de la pandèmia en un acte festiu als jardins de la Cecot sota el lema “deconstrucció”, en referència als moments de canvis i transformació que estan vivint les empreses. L’acte ha comptat amb la presència institucional de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i el regidor d’urbanisme Carles Caballero.

“La deconstrucció és una actitud davant els nous reptes que planteja l’actualitat, però sobretot es tracta del compromís dels professionals del sector en impulsar una producció innovadora, l’esperit inconformista dels empresaris i la resiliència de continuar generant activitat econòmica a Catalunya. Davant d’aquests canvis, decidim deconstruir-ho tot i ajudar a les nostres empreses a fer front a tots els reptes que se’ls posin al davant”, exposa el president del Gremi de la Construcció del Vallès, Toni Palet.

Diferents fundacions i iniciatives solidàries han participar de l’acte en parades de col·laboració obertes al públic, com la Fundació Oncolliga que ofereix suport psicosocial de forma gratuïta a persones amb càncer i familiars. També hi van assistir Policias por y para valientes, una associació promoguda per la Policia Municipal de Terrassa amb la finalitat de recaptar fons per la investigació del càncer infantil i Mua Solidaris, una associació de l’Hospital Sant Joan de Déu que destina tots els seus beneficis a la investigació contra la leucèmia infantil. L’esdeveniment sectorial va comptar amb les actuacions dels músics Roger Solsona i Martina Morán, a més del grup egarenc “Caipirinhas Rumberus”.

20220922 Gremiconstruccio 120220922 Gremi Construccio