L’Ajuntament ampliarà les ofertes culturals per promocionar les sales

L’Ajuntament estudia ampliar als teatres municipals i a l’Auditori, la gratuïtat durant un any per a les persones que compleixen 18 anys. Una oferta que ja es fa al cinema Catalunya. L’equip de Govern també negocia mesures similars amb d’altres agents culturals de la ciutat per fomentar l’accés a les sales de programació cultural. D’aquesta manera el PSC ha vist prosperar la seva proposta que ha estat aprovada per unanimitat.

D’altra banda l’Equip de Govern no ha donat suport a l’altra moció presentada pels socialistes per posar en marxa un servei municipal de suport psicològic a joves i de millorar l’assistència sanitària en aquesta especialitat. L’Ajuntament considera que aquesta assistència ja es dóna des d’altres departaments com ara Joventut.

El Ple d’aquest octubre també ha donat llum verda a dues propostes presentades per Ciutadans i Junts per Terrassa. La primera en referència al compromís municipal en la lluita contra el càncer de mama i la segona per la promoció i foment dels dies internacionals per donar a conèixer els principals objectius pel desenvolupament sostenible.