Els equips del Línia 22 ja s’entrenen des d’aquest dilluns al Martí Colomer

El Línia 22 HC ja ha tornat a casa seva. Aquest dilluns a la tarda els diferents equips del club egarenc ja s’han pogut entrenar sobre la nova gespa blava de l’Estadi Municipal Martí Colomer, la superfície en la qual es va disputar la Copa del Món aquest passat mes de juliol a l’Estadi Olímpic.

Mentre s’ha fet el canvi de gespa, els equips del Línia han començat al setembre la temporada exercitant-se i jugant en altres emplaçaments de la ciutat i, en altres casos, han canviat l’ordre dels partits com a locals. Ara ja ho poden fer al seu escenari habitual.

Més enllà de la gespa, el Martí Colomer ha sofert diferents treballs d’adequació i de millora. S’ha aprofitat per fer la instal·lació dels focus de les quatre torres, així com la substitució dels focus de la marquesina per uns de tecnologia LED que aporten una il·luminació idònia per als diferents torneigs i garanteixen una millor eficiència energètica.

De fet l’objectiu és acollir competicions internacionals, tal i com es va recollir en el conveni que van signar l’Ajuntament Terrassa i la Federació Espanyola (RFEH). Aquests treballs han estat executats per VORACYS per un import de 471.692,46 € (IVA inclòs). Pel que fa a la substitució dels focus del Martí Colomer, l’actuació ha anat a càrrec de l’empresa IMESAPI, per un import de 57.020,43 € (IVA inclòs).