Els equips d’hoquei herba reprenen la competició amb la disputa del Campionat de Catalunya

Després d’una temporada totalment atípica, el món de l’hoquei herba ja ho té tot a punt per reprendre la competició. I és que aquest cap de setmana comencen els Campionats de Catalunya; una cita molt especial, ja que aquest any el torneig celebra el seu centenari en la categoria masculina. Una competició que es realitzarà, lògicament, sota les premisses que imposa la pandèmia. És per això que s’aplicarà un protocol sanitari, exclusiu per al desenvolupament de la pràctica de l’hoquei, que ha elaborat la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

En l’apartat masculí, l’arrencada serà diumenge amb la participació de 7 equips, quatre d’ells terrassencs. Atlètic i Egara competiran amb el Barça al grup A, mentre que el Terrassa i el Línia 22 es veuran les cares amb el Júnior i el Polo al grup B.

En categoria femenina, els primers partits es disputen aquest mateix divendres amb la participació de 5 equips. En aquest cas, els representants locals seran l’Atlètic, l’Egara i el Club Deportiu Terrassa, aquest últim l’equip que ha guanyat més cops el Campionat de Catalunya femení amb un total de 26 títols. Les finals, tant de la categoria femenina com també la masculina, es disputaran el proper 13 de setembre, sobre la superfície blava del camp Lluís Serrahima de Sant Cugat de Vallès.