Els espectacles de la Gran Gala de Circ omplen la plaça Vella

Terrassa arribava aquest dimarts al penúltim dia de Festa Major. Ho feia amb una de les activitats més esperades per a tots els públics, la Gran Gala de Circ. Sota l’organització, un any més, de l’associació de circ Tub d’Assaig 7.70, la plaça Vella s’omplia de ciutadans.

La Gran Gala de Circ ha comptat amb la dinamització de Jordi Querol, àlies ‘Kerol’. Fa més d’una dècada que viu de la seva passió: el circ. La seva interpretació barreja malabars i beat box amb els quals va aconseguir la medalla d’argent al Festival Mondial du Cirque du Demain. També d’altres premis com el campió del món a la Daidogei World Cup.

La festa ha comptat, entre d’altres, amb els acròbates vinguts de Tenerife i Itàlia. Oto i Linda han ofert un espectacle d’acrobàcies de mà a mà.

Tampoc ha faltat espectacle de corda llisa a càrrec de Guillermo White i números de bàscula a càrrec de Trio Madrid. Un senzill tauló de fusta col·locat sobre un eix ha servit perquè dues persones juguessin amb el seu pes a través de l’impuls i la propulsió, i així fer diversos salts mortals.

La gala també ha comptat amb l’acompanyament dels siderals Circonautes, una banda elàstica de multiinstrumentistes.

La velocitat també ha estat present de la mà de l’artista Yldor Llach. Ha mostrat un dels seus números estrella com és la bicicleta acrobàtica. Per acabar, Libii s’ha encarregat de la tècnica amb el seu número de verticals i equilibri amb les mans.