Els esportistes federats també s’exerciten a l’aire lliure per completar el seu pla de treball

Després de moltes setmanes de confinament, dissabte es va autoritzar fer exercici i practicar esport a l’aire lliure. Des de llavors milers de terrassencs i terrassenques surten regularment en les franges de matí o vespre. L’esportista d’alt nivell, però, ho pot fer sense restriccions d’horari des d’aquest dilluns.

A Terrassa els clubs esportius han aprofitat aquest procés de desconfinament per completar el pla de treball dels seus esportistes, si és que acaben tornant a entrenar en grup aquesta temporada. És el cas del futbol i, concretament, del Terrassa FC. Un dels seus capitans, Àlex Fernández, ho aprofita per córrer per la ciutat després de moltes setmanes de sessions grupals telemàtiques.

L’atleta Jaume Leiva, després de moltes sessions de rodet i cinta a casa, s’ha allunyat de l’asfalt i de les aglomeracions i ha escollit l’Anella Verda per començar a agafar quilòmetres a les seves cames.

La preparació física és molt important, però ara per ara la tornada als terrenys de joc és incerta, sobretot en esports d’equip i en categories no professionals.

Per a Leiva, lluny de poder participar en curses de fons, toca seguir les indicacions de les autoritats sanitàries amb l’objectiu de normalitzar el més aviat possible aquesta situació.