Els Gegants Bojos fan embogir els egarencs amb una cercavila alternativa per Carnestoltes

La cercavila alternativa organitzada pels Gegants Bojos de Terrassa ha superat les expectatives de tothom, tant assistents com organitzadors.

Aquest dissabte la plaça del Vapor Ventalló s’ha omplert de nens i adults per iniciar el recorregut i per plantar i presentar els gegants de l’entitat. Una cercavila presentada com «la Gran Bogeria» que ha omplert d’energia els carrers de Terrassa pels que ha passat .

Pocs minuts abans de les set ha arribat un dels plats forts. Els Gegants Bojos han presentat la nova figura de l’entitat anomenada Vernardo, que ha portat amb si algunes crítiques.

La cercavila ha recorregut els carrers de Terrassa, passant pel carrer de Sant Pere, el Raval de Montserrat, el carrer de la Unió, el carrer Major, la Plaça Vella, el carrer de l’Església, el carrer de portal nou i la Plaça del Comte Guifré fins a arribar al punt final, la Plaça Nova. A la plaça hi ha hagut el lluïment final de la cercavila a dos quarts de nou i ha continuat la festa amb l’obertura del servei de barra i música en directe.