Els ‘Hits’ d’El Tricicle omplen el Centre Cultural durant quatre dies

Amb deu muntatges teatrals a les seves esquenes i quatre dècades de riure sobre els escenaris, El Tricicle s’acomiada amb el seu darrer espectacle ‘Hits’al Centre Cultural de Terrassa davant més de 3.600 espectadors.

Seran cinc funcions a la nostra ciutat, que han arrancat aquest dijous 12 de setembre i s’allargaran els dies 13, 14 i 15. Totes elles ja tenen les entrades exhaurides. L’espectacle recull els millors moments del grup i és, fins ara, el més llarg produït pels còmics Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia.

A l’obra trobem 12 dels esquetxos més famosos de les seves obres anteriors: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretres, Tricicle 20, Sit, Garrik i Bits. El que fa original aquest show però,és que els gags a representar els escull el públic de cada ciutat. ‘Hits’ és, per tant, la millor manera d’acomiadar-se dels escenaris.

Encara que aquestes seran les últimes actuacions de Gràcia, Sans i Mir, no es tracta d’una retirada total. Tots tres han confirmat que es mantindran com a productors i directors d’espectacles.