Dades Covid Punxat Indicadors 110222

Els hospitals guanyen tranquil·litat amb un notable descens dels ingressats per covid

La tendència de la pandèmia segueix a la baixa, després de dos mesos amb les dades epidemiològiques totalment disparades. La situació, doncs, s’ha tranquil·litzat en els últims dies i els indicadors, mica en mica, recuperen nivells estables.

Durant la darrera setmana el risc de rebrot a Terrassa s’ha reduït més de la meitat i ha passat dels 4.277 punts als 1.826. Aquest fet s’ha produït en els últims set dies, un període en què s’han detectat uns 2.200 nous contagis a la ciutat. L’increment d’aquesta setmana és molt menor a l’anterior, quan es van registrar prop de 4.200 casos positius. A Terrassa la xifra de persones que han passat la covid frega ja les 70.000, d’entre les quals 643 han acabat perdent la vida.

Dades Covid Punxat Indicadors 110222

Per la seva part, als hospitals la situació es manté molt estable, amb un notable descens dels pacients amb covid ingressats. En total, entre Mútua i el Consorci Sanitari de Terrassa atenen ara 140 malalts per coronavirus, 42 menys que divendres passat. D’aquests, 127 es troben a planta, 8 a la UCI i 5 a la unitat de semicrítics. A part, també hi ha 3 pacients que reben hospitalització domiciliària.

Dades Covid Punxat Hospitals 110222