Es redueix a 28 la xifra de terrassencs ingressats per covid, el nivell més baix des de l’agost passat

La situació sanitària a Terrassa segueix millorant. Els indicadors de la pandèmia es mantenen controlats i la pressió als hospitals registra els nivells més baixos des de l’estiu passat. Actualment són 28 els pacients ingressats per covid en algun dels dos centres sanitaris terrassencs. Es tracta de la xifra més baixa des del 3 d’agost del 2020, quan entre Mútua i l’hospital del Consorci atenien 22 malalts. També s’ha reduït a nivells mínims el nombre de pacients crítics i a dia d’avui tan sols hi ha 6 terrassencs ingressats a la UCI.

D’altra banda, el ritme de defuncions segueix molt controlat. Ho demostra el fet que durant les últimes 3 setmanes en tot el Vallès Occidental únicament s’han registrat 6 morts per coronavirus, dues de les quals a Terrassa. Per la seva part, el risc de rebrot de la ciutat ha baixat fins els 117 punts i el nombre de contagis acumulats arribarà als 20.000 durant aquest cap de setmana.

Pel que fa a les vacunes, ja són gairebé 92.000 els habitants de Terrassa que s’han injectat almenys una de les dues dosis, més d’un 40% de la població. D’aquests, més de la meitat, unes 53.000 persones, ja haurien rebut la pauta completa.