Els i les RedSticks, amb clar accent egarenc, es juguen a partir de demà la classificació olímpica

Arriba l’hora de la veritat per a la selecció espanyola masculina i femenina d’hoquei herba. En joc hi ha dos bitllets per a Tòquio 2020. Els i les RedSticks, amb una àmplia representació egarenca, ho tenen tot a favor per aconseguir la classificació per a la cita olímpica. Tenen millor rànquing que els seus rivals i juguen davant de la seva afició.

Aquest divendres i dissabte disputen a València les eliminatòries contra França, el combinat masculí, i Corea del Sud, el femení. La confiança és total per aconseguir la classificació per als Jocs. El quadre que dirigeix Fred Soyez, actual subcampió d’Europa, jugarà els seus dos partits a les sis de la tarda, mentre que el d’Adrian Lock, bronze en el darrer Europeu, ho farà a les vuit del vespre.

Unes eliminatòries en les quals els gols valen el seu pes en or, ja que tant important és marcar els màxims possibles com no encaixar-ne. Un total de 28 seleccions mundials, catorze masculines i catorze femenines, buscaran en les dues properes setmanes la classificació cap a Tòquio.