Els ingressats per coronavirus a Terrassa ja són 46, tot i que no augmenten els casos greus

L’evolució de la pandèmia a Terrassa manté una dinàmica molt semblant a la de l’última setmana i ja són 46 les persones ingressades en algun dels dos hospitals de la ciutat. La xifra suposa un augment de 5 malalts respecte a les dades del divendres, tot i que el nombre de casos greus no ha variat. Així, del total de pacients de coronavirus repartits entre Mútua i l’Hospital de Terrassa, n’hi segueixen havent 7 en estat greu a les Unitats de Cures Intensives (UCI), mentre que els ingressats a planta són ja un total de 39.

Pel que fa a la comarca, el balanç és molt semblant i les xifres de positius per PCR segueixen creixent, tot i que amb una certa desacceleració respecte al ritme la setmana passada. Concretament, durant aquest cap de setmana a tot el Vallès Occidental s’hi han detectat 262 nous casos de coronavirus; una dada que contrasta amb els 466 de dilluns passat, coincidint amb el desplegament dels dispositius per fer testos PCR massius a Terrassa, Sabadell i Ripollet.

D’aquesta manera la xifra de positius acumulats a dia d’avui al Vallès frega ja la línia dels 12.000, situant-se als 11.990 casos. D’entre tota aquesta població que ha passat la malaltia, a la comarca la Covid-19 ha acabat amb la vida de 1.437 persones, tres més que divendres passat.