Els internacionals Marc Sallés i Sergi Enrique, primers reforços per a l’Atlètic Terrassa

L’Atlètic Terrassa ja comença a planificar la plantilla per a la propera temporada. Els dos primers reforços són d’autèntic luxe, ja que tornen a Can Salas dos dels seus fills pròdigs, els internacionals Marc Sallés i Sergi Enrique.

Sallés, de 32 anys, ha jugat aquesta darrera temporada al Club de Campo. De fet el seu retorn era un fet, ja que va marxar per motius laborals i el compromís del migcampista egarenc amb el conjunt madrileny era per una temporada.

La segona incorporació és la de Sergi Enrique. El defensa, de 31 anys, torna a l’Atlètic després de jugar-ne fora els últims sis anys, quatre al Royal Daring belga i les dues últimes temporades a les files del Júnior FC de Sant Cugat.

Xero Gasol, entrenador de l’Atlètic, ha assenyalat als mitjans oficials del club que “Sergi és un guanyador i té una gran mentalitat. Estem parlant d’un dels millors defenses d’Europa i amb una trajectòria impecable. Segur que ajudarà a l’equip amb els seus objectius i amb el creixement dels més joves”. Pel que fa a la tornada de Sallés, Gasol ha dit que “ha estat i serà un jugador de referència d’aquest club. Esperem que els seus coneixements i la seva personalitat facin que l’equip sigui més protagonista i competitiu”.

Per contra, el club de Can Salas ha fet oficial les primeres quatre baixes. A la ja coneguda de Santi Morera s’afegeixen les d’Alan Andino i els holandesos Jair Van der Horst i Johannes Mooij. La plantilla continua oberta i s’esperen més novetats de cara a la pròxima temporada.

Sergi Enrique, transformant un stroke amb el Júnior FC

[Font Imatge: Atlètic Terrassa]