Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es podran seguir en un ampli dispositiu de TAC12 i la Xarxa

Aquestes seran les instal•lacions de TAC12 de l’Anella Mediterrània. Una redacció, els controls de realització i també un plató. Aquesta casa amb una coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local ja ho tenen tot apunt per oferir cada dia una programació especial (també es podrà seguir per Canal Terrassa) dedicada als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Serà un desplegament sense precedents de les televisions locals de Catalunya.

I es que TAC12 els oferirà cada dia de Jocs una programació intenterrompuda de més de 12 hores. Connexions en directe des de totes les seus, retransmissions esportives i programes especials, com el Som Mediterranis, cada nit a dos quarts d’onze, on Sergi Amat i Laia Riverola ens resumiran i explicaran cada jornada de Tarragona 2018. La importància de TAC12 i la Xarxa és acostar a totes les cases de Catalunya els esports que es durant a terme a les 16 seus perquè tot tingui cobertura, un fet que ha agraït especialment l’alcalde de Tarragona.

Ja ho saben a partir d’aquest divendres els esperem a dos quarts de nou del vespre per seguir en directe la cerimònia d’inauguració de Tarragona2018. Aquí donarem el tret de sortida a una programació especial que ningú es pot perdre i es que els Jocs Mediterranis es viuen a TAC12.