Els llibreters són optimistes i esperen una bona Diada de Sant Jordi encara que sigui passada per aigua

Tan o més important que els llibres són els tendals i els plàstics per protegir les parades de la pluja perquè aquest Sant Jordi està sent una Diada passada per aigua, al menys durant el matí. Les previsions diuen que a la tarda arriba la treva.
Malgrat el mal temps, els llibreters són optimistes i esperen una bona jornada.

Tot i que el Sant Jordi 2019 acaba de començar, els llibres del procés i els escrits pels presos són els que s’espera que es venguin més, en l’apartat de no ficció. Entre les novel•les i la literatura infantil, ja despunten alguns títols.

Els terrassencs i les terrassenques han aprofitat les primeres hores del matí i les estones que el temps ho permetia per començar a mirar parades. La decisió però, encara no la tenien molt clara.

Dels 304 punts de venda, 17 més que l’any passat, 37 són de llibres i 95 mixtes (de roses i literatura).

Un altre al•licient de Sant Jordi són les tradicionals activitats de cultura popular. Els Bastoners actuen a les sis de la tarda a la Plaça Vella, el Drac de Terrassa passeja pels carrers del Centre i a les vuit del vespre, diada castellera amb la participació de les dues colles locals, els Minyons i els Castellers.

Per Sant Jordi també és tradició la programació especial de Canal Terrassa i la Ràdio Municipal, que es fa en directe i des del Raval de Montserrat. Al matí (d’11 a 13h) Mariona Tomàs condueix una edició especial de El Submarí, per celebrar els deu anys en antena. A la tarda agafa el relleu Oriol Carreras i el programa d’esports Àrea de Joc, que aquest any també se suma a la festa.