Els Manel tornen als escenaris cinc mesos després al Centre Cultural

El popular grup de pop contemporani Manel ha reprès aquest cap de setmana la seva gira al Centre Cultural. Els barcelonins han ofert dos concerts per presentar el seu darrer disc “Per la bona gent“, produït pel tècnic novaiorquès Jake Aron i publicat pel seu propi segell, Ceràmiques Guzmán.

Al concert, alternen els seus 12 temes nous, alguns dels quals amb retalls d’altres compositors, amb els èxits de sempre d’anteriors treballs.

Aquest és el primer directe dels Manel a Catalunya després de l’aturada durant cinc mesos de la gira de presentació a causa de la pandèmia. “Per la bona gent” és el cinquè llarga durada del grup.

De la seva trajectòria i de l’anterior gira, amb “Jo competeixo“, els Manel han fet més de mig miler de concerts per tota la península, i han actuat a França, Irlanda o Argentina, entre d’altres països.

“Per la bona gent” ratifica l’aposta del grup pel pop contemporani, en un viatge que va d’un so personal i intransferible a l’electrònica, tradició i elements del classicisme.