Foto 5d7 Minyons Castelló Retallada

Els Minyons actuen diumenge a Sant Pere Nord

Després d’anar a Castelló dissabte passat els Minyons tornaran aquest cap de setmana a actuar a Terrassa en aquest inici de temporada. Serà diumenge a les 12 del migdia i actuaran a la plaça Primer de Maig, a Sant Pere Nord.

L’activitat al barri començarà a 2/4 d’11 amb una cercavila encapçalada per Diables de Sant Pere Nord des de la plaça de l’Aigua i fins a la plaça Primer de Maig. A partir de les 11 els Minyons començaran un taller per a tota la canalla que vulgui provar de fer castells i a partir de les 12 començarà l’actuació amb els Minyons de Terrassa i els Castellers d’Esparraguera.  Els malves es plantegen aquesta actuació com a porta d’entrada als castells de 8 aquesta temporada 2023 , podent-hi portar el 3 de 8 si el darrer assaig d’aquest divendres el valida.

Un cop acabi l’actuació, se celebrarà una botifarrada a la mateixa plaça. L’actuació i totes les activitats a l’entorn l’organitza la Colla Castellera Minyons de Terrassa amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de i els Diables de Sant Pere Nord.